Nordiskt C-L-Psykiatrimöte Stockholm 220929-30

Konsultenheten vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge firade 25 år med att bjuda in till ett möte på Ersta sjukhus med nordiska och svenska kollegor som arbetar med Konsultation-Liaisonpsykiatri (C-L-psykiatri).

Inblickar i hur C-L-arbete kan organiseras inom olika områden av psykiatrin – t ex perinatalt och i akutsjukvård. Jag och Malin Ljungdahl gav en presentation om rehabilitering och psykoterapi vid Funktionella neurologiska tillstånd i Sverige, och Erlend Bøen från Oslo beskrev hur det ser ut i Norge. Vi har likartade utmaningar, och vi har kommit olika långt på olika områden.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s