Funktionella teamet Jönköping 220902

Äntligen blev det av med en resa till Jönköping och utvecklingsdag med Funktionella teamen vid Rehabiliteringsmedicin. Vi hann diskutera mycket, men det genomgående temat var att få ihop gemensamma synsätt vid teamarbete med patienter med funktionella neurologiska tillstånd. Verkligen jätteroligt att träffa så många kunniga och kloka personer som arbetar med att hjälpa patienter med FNS i teamen i Jönköping, Nässjö och Värnamo. Hoppas på att få fortsätta följa arbetet!

Föreläsningsbilder finns att ladda ned under ca en månad.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s