Neuro och Rehab Karlstad 221006

På Centralsjukhuset i Karlstad har man tack vare enträget arbete byggt upp ett fungerande funktionellt team och vårdflöde för patienter med FNS både i sluten- och öppenvård. Det finns utmaningar kvar att arbeta med men man har kommit långt på många områden, inte minst att få FNS att vara ”en diagnos bland andra” inom neurologi och rehabmedicin. Jag fick först prata en förmiddag med funktionella teamet kring bl a träningsintensitet, vårdtider och förklaringsmodeller, sedan träffa neurologer och rehabläkare och diskutera begreppet funktionellt och värdet av att jobba med ”positiv diagnostik”.

Det var väldigt roligt att träffa så många engagerade och kunniga personer, och jag tror att arbetet i Karlstad skulle kunna inspirera många andra som försöker bygga upp verksamheter för patienter med FNS.

Bilder finns att ladda hem nedan under ca en månad. Därefter går det bra att kontakta mig för att få bilderna.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s