METIS-kurs Konsultationspsykiatri och Psykosomatik, Huddinge 211014

Kombinerad fysisk och digital kurs i år, där jag får möjlighet att prata om att vara konsult i ärenden med funktionella patienter. Jätteroligt att föreläsa inför folk igen och att vara på plats i Huddinge med delar av morgondagens psykiaterkår. Deltagarnas fallbeskrivningar ger bra klinisk förankring och visar att verkligheten ibland är mer komplicerad än vad t.ex. våra diagnossystem och sjukförsäkringssystem är anpassade för.

Föreläsningsbilder finns på deltagarnas kursplattform.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s