Podden fortsätter…

Del 2 av Tyngre Rehabs podcastavsnitt om Funktionella tillstånd finns nu där poddar brukar finnas. Eller här.

Samtalet med Erwin Lindén fortsätter med att vi försöker reda ut en del krångliga begrepp runt Funktionella tillstånd. Den avslutande tredje delen är på gång och kommer att handla om diagnostik och behandling.

2 reaktioner på ”Podden fortsätter…

  1. M.S

    Hej! Jag har precis lyssnat på del 2 och blev väldigt förvånad över att du säger att depersonalisation syndrom är samma diagnos som dissociativ indentitetsstörning? Det är väl direkt felaktigt? Depersonalisationssyndrom är något som uppemot 2% av befolkningen lider av men som tyvärr väldigt få vårdgivare känner till eller inte erkänner. Här är en bra artikel om ett patientfall och information: https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/society/2015/sep/04/depersonalisation-disorder-the-condition-youve-never-heard-of-that-affects-millions

    Mvh

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s