Funktionella tillstånd i Tyngre Rehab podcast

Erwin Lindén, Adrian Valkeaoja och de andra bakom podcasten Tyngre Rehab bedriver ett snyggt jobb med att öka kunskaperna om smärta. Jag har fått förmånen att prata med dem om funktionella tillstånd, med smarta frågor och roliga utvikningar, i inte mindre än 3 avsnitt.

Del 1, där vi pratar om vad Funktionella tillstånd är och värdet av förklaringsmodeller finns här. Del 2 och 3 är på gång. Passa på att lyssna på andra avsnitt av podden om du vill lära dig mer om hur man med hjälp av kunskap kan hjälpa personer med långvarig smärta.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s