STP-konferensen Yasuragi Hasseludden 220512

STP är en intresseförening för ST-läkare inom psykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri, beroendemedicin och äldrepsykiatri och anordnar en årlig nationell konferens med hög kvalitet. Jag fick förmånen att prata om ”Funktionella tillstånd – inget psykiatriskt?” under 2×45 min. Fokus på biopsykosocial sjukdomsmodell, förklaringsmodeller och några kliniska tips. Jättekul att träffa blivande kollegor och återse Hasseludden i fint majväder.

Förläsningsbilder i förkortad form kan laddas ned här nedan under ca en månad framöver.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s