190315 Svenska Psykiatriska Kongressen, Stockholm: När ord saknas talar kroppen – en scenisk föreläsning om flickan Klaras funktionella förlamning

Jag är verkligen stolt och tacksam över att ha fått vara med och rama in Lotta C Widerstedts och Emelie Trossös föreställning ”Klara” om en flicka med funktionell förlamning. Lottas C Widerstedts bok ”Trädgårdshoran” (Vulkan förlag 2012), som ligger till grund för föreställningen har varit en viktig bok för mig, och jag hoppas att dagens föreställning kan hjälpa fler att förstå hur vi kan hjälpa patienter med funktionella tillstånd. Jag tror att det kommer att finnas filmklipp från förställningen på Svenska Psykiatriska Föreningens hemsida svenskpsykiatri.se längre fram, håll utkik.

SPK 2019

Mina bilder finns att ladda ned nedan fram till ca 190430 – därefter kan man maila mig om man vill ha dem.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s