Nätverksträff för Funktionella Neurologiska Symtom Uppsala 181116

Sedan 2015 har vi haft årliga träffar i Uppsala-Örebro-regionen med sjukvårdspersonal som arbetar med Funktionella Neurologiska symtom. När neurologen vid Akademiska sjukhuset ordnade årets träff har det vuxit till ett nationellt möte som samlade runt 50 personer från 12-13 ställen i hela landet. Så kul att träffa så många intresserade och kunniga personer ur många yrkeskategorier. Teamet från Huddinge presenterade sin verksamhet och ELS-A från Akademiska visade att områdena långvarig smärta och funktionella tillstånd ligger nära varandra. Precis min erfarenhet.

Nätverket växer och vi diskuterade hur vi bäst tar tillvara det ökande intresset. Uppenbart är att det lönar sig att skapa nätverk och inspireras av goda exempel! Jag ser redan fram emot nästa års möte i Huddinge.

Sjukvårdspersonal som vill vara med i ett nationellt digitalt nätverk kring Funktionella neurologiska symtom kan kontakta mig i kontaktformuläret. Berätta vad du jobbar med och var du jobbar.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s