Symposium Svenska BUP-kongressen, Gävle 170503

170503 hade jag den stora äran att få delta i symposiet ”Neurological functional symptoms in children – best practice based on knowledge and clinical experience” på den årliga BUP-kongressen i Gävle. Under moderation av Barbro Thurfjell (Socialstyrelsen) presenterade Åsa Norén (Stockholm), jag och Isobel Heyman (Great Ormond Street Hospital for Children, London) kliniskt förankrade synpunkter på olika aspekter av Funktionella Neurologiska Symtom hos barn och ungdomar. Det blev bra, tycker jag. Mer info finns på http://www.sfbup.se, där också material från Isobel Heymans plenarföreläsning om Somatic Symptom Disorder finns. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s